Halis OSGB Haberler

İş Sağlığı ve İş Güvenliği
isg Katip

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı iş sağlığı ve güvenliği kayıt takip ve izleme programı (isg katip) 21.10.2022 tarihinde kapatılarak güncellemeye alındı. 31.10.2022 tarihinde yeni sisteme geçildi, sistem yeni arayüzü ve yenilikleri ile dikkat çekti. Bu tarihten sonra görülen aksaklıklar ve yaşanan sorunlar giderilmeye devam ediyor.

isg katip güncellemeri artık sözleşme iptal edilmeden yapılabilecek,

Yeni sistemde atamalar isg profesyonellerince onaylandıktan sonra firma onayına sunulacak.


isg profesyonelleri onay süresi 2 gün, firma onay süresi 3 gün,
Süresi içerisinde onaylanmayan sözleşmeler sistem tarafından iptal edilmekte.
Firma sözleşme onayından önce Kurumsal İletişim ve izin İşlemleri. bölümünden EVET onayı vermesi sonrası güncellemelerde tekrar onay vermek zorunda kalmayacak.

!!!! ÖNEMLİ !!!

isg profesyonelleri atamalara kendi sistemlerinden giriş yaparak onay verecekler.

Onay İşlemlerinin nasıl yapılacağı hakkında bilgi için Tıklayınız.

isg katip sistemi giriş ekranı için Tıklayınız.

Halis İş Sağlığı ve Güvenliği - Halis OSGB

Çalışma yaşamı devam ettiği sürece, iş kazalarını ve meslek hastalıklarını tamamen ortadan kaldırmak ve yok etmek elbette mümkün değildir. Ancak, Ülkemizde meydana gelen iş kazalarının % 80’inin, verilecek iş güvenliği eğitimleri ile ve alınacak çok basit önlemlerle önlenebileceği, herkes tarafından kabul edilen ortak bir görüştür.
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan yetkili Halis İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim Danışmanlık LTD. ŞTİ. olarak, işletmelere tehlike sınıfı farketmeksizin OSGB (Ortak Sağlık Güvenlik Birimi) hizmeti verebilmekteyiz. Hizmet alımı hakkında bilgi paylaşımı yapabilir, sözleşmeniz yok ise hemen, sözleşmeniz olması durumunda sözleşmenizi yenileme döneminizde firmanıza özel fiyat çalışması yapmak isteriz. Sözleşme feshi, hizmet alımında bir memnuniyetsizlik veya farklı durumların gelişmesi halinde, bizimle iletişime geçmeniz halinde işletmeniz için gerekli tüm çalışmaları ivedilikle yapabiliriz.

Çalışanlarda İş Sağlıgı ve Güvenliği Bilinci Oluşturmak

işletme ve işyerlerinizin tehlike sınıfı ve faaliyet alanına göre yasal yükümlülüklerini yerine getirebilmeniz için HALİS OSGB...